Loop jij tegen een probleem aan in je leven waar je geen antwoord op krijgt? Je bent al naar verschillende zorgverleners, artsen en therapeuten geweest, maar nog steeds krijg je geen inzicht in wat er nodig is om het probleem aan te pakken. Je hebt te horen gekregen dat je er maar mee moet leren leven.
Het is tijd voor een totale reset van jezelf en je systeem. Een traject waarbij je diepe transformatie ondergaat, zowel lichamelijk, emotioneel als je zelfbeeld. Een proces om weer volledig in je kracht te staan. Samen doorlopen we dit traject en ontvang je naast individuele sessies ook een online programma om alle tools die je aangereikt krijgt in je leven te integreren. Dit zijn tools die gemakkelijk voor je zullen zijn, die je helpen om je innerlijke stem en kracht te vinden, zodat je vanuit deze kracht je keuzes maakt. Ik neem je mee op reis en jij leert je je blokkades om te zetten, soms met een duwtje van mij in je rug, vooral weer op je eigen kracht vertrouwend. Je bent het waard om helemaal jezelf te zijn en alles uit het leven te halen wat erin zit.
Je wordt meegenomen in 1 op 1 sessies, opdrachten en ondersteuning via de mail.
In 5 maanden doorlopen we dit programma om tot een volledige transformatie te komen. Je gaat diep naar binnen en gaat voelen wat er in jou leeft en wat zich wil manifesteren vanuit jouw gevoel en kracht. Een reis die jou meeneemt naar je verborgen kanten die graag gehoord en gezien willen worden, zodat je weer heelheid in je leven en jezelf ervaart.
Ik werk samen met coaches uit verschillende disciplines die allemaal het hart op de juiste plek hebben en jou willen helpen te groeien en je in je kracht te laten staan. Hierdoor ontstaat er een traject op maat, dat helemaal op jou is afgestemd en dat aanreikt wat er voor jou nodig is.
• 5 individuele sessies face-to-face en online
o Energetisch werk
o Lichaamswerk
o Ademwerk
• Meditaties en een online programma om je te ondersteunen
• Ayurvedisch voedingsadvies/coaching
• Ondersteuning via de mail

Prijs 987,-