Mijn visie is het delen van mijn passie op een manier die bekrachtigend is voor een ieder. In het leven is er dualiteit, waar we steeds weer erevaren, met ups en downs. Het lijkt alsof we worden geleid door onze ervaringen. Maar diep van binnen is er een stem, een stem die altijd in vrede is in harmonie, die alles overziet en doorzie. Deze stem is wie jij bent, deze stem wil gehoord worden, deze stem eeut het soms bijna uit om boven het gekwetter van de gedachten uit te stijgen. 

Verstilling en stilte brengen die inzichten die er nodig zijn om deze stem te horen. Het vallen in deze momenten van stilte biedt ik middels meditaties en afstemmingen. Dan vallen alle sluiers weg en ontstaan er diepe inzichten en momenten van verwondering, die magie in het leven scheppen. Voorbij stappend aan wat van wezenlijk belang is en dat wat los gelaten mag worden. 

Jij bent speciaal en bijzonder en voorbij de kracht van je gedachten is een nog grotere kracht, de kracht van liefde, een stroom die door het hele leven stroomt, die lichtheid en sychroniciteit brengt. Laat dit de alles overheersende roep zijn in je leven.