Je verlangt naar ontspanning en je verlangt naar dat moment van rust waar je alles even helemaal los kan laten. Als ontspannen niet meer zo vanzelfsprekend is, gun juist dan jezelf tijd; tijd voor jou, laat los en voel je weer ontspannen en opladen. Spanningen in je lichaam, irritaties, onrust in je gedachten, laat alles toe om vervolgens weer diep los te laten.

Samen kijken we naar waar bij jou de stress zich vastzet in je lichaam en hoe je dit weer kan transformeren en omdraaien zodat je je fit en vitaal voelt.

Na deze sessies merk je een duidelijk verschil in hoe je je voelt,

  • meer ontspanning in het lichaam
  • minder snel uit het veld geslagen
  • beter slapen
  • meer plezier in je dagelijks leven

 

In 2 sessies doorloop je het programma passend bij jouw tempo en ritme, om zo weer diep in je lichaam te ontspannen zodat je weer op kan laden. Je voelt je weer opgewekt, irritaties verdwijnen en je slaapt weer zoals altijd om weer uitgerust en opgewekt op te staan.

  • Lichaamswerk in 2 sessies
  • Meditaties

Prijs 197,-

Testimonial

In een periode van 2 weken ontving ik een wekelijkse sessie. Al bij de eerste sessie voelde ik me ontspannen in de aanwezigheid van Nouty. Met haar kalme manier van zijn, haar kennis wist ze direct de gebieden aan te raken die aandacht nodig hadden. Na de eerste sessie voelde mijn lichaam al een stuk meer ontspannen. Na 3 sessie voelde ik dat de spanning uit mijn lichaam was verdwenen, voelde ik me tevreden en blij en het fijnst nog was de choas in mijn gedachten was bedaard. Dank je wel Nouty.

BUY NOW