Want to dive deep and take a leap to kick you off to

your next fase in life!!!

An Dive Deep session will be the session you will need.

A deeptransformative session of 2 hours where you can transformorm all the stress, fears, blocks that have been builded see grumble away into a deep sense of inner peace, resilense, clarity and trust. You will feel centred witin your being and you will not hold on to any old fears and convictions anymore anymore; they will disolve and carry you into a bigger and better version of yourself. With focus, persistance and determination you will follow through and create the live you desire.

 

You will undergo a deep transformation that will work on you unconscious, re-programming old patterns so you will start to become full yourself. There’s no need to hold on to things that are’s woring, supportive or that are holding you back. You will be fueledwith a deep senseof strenght and connected to the biggest value inyour live, your self-love.

 

3 maanden traject

Herken jij de volgende problemen, heb je al verschillende dingen uitgeprobeerd om een oplossing te vinden? Voel je dat het genoeg is geweest dat er nu eindelijk een antwoord mag komen op wat jij wilt bereiken.  Stop met buiten jezeldzte zoeken want het antwoord ligt in jou. Jij hebt alles in je om dit om te draaien, te transformeren, te helen en leven te creeren dat jij voor jezelf wenst.

In dit traject maak je een reis naar binnen die jou helpt om anders te kijken naar wat er in jou leven speelt. Je krijgt de tools aangereikt, de support en begeleiden om te voelen wat er nodig is om daar te krijgen. Ieder veranderings traject heeft een epriode van 6 weken nodig om te integreren. Bij een volgende uitdaging kan het echter zijn dat je weer terug valt daarom doorloop je dit programma in 12 wkeen zodat je bij een terugval ook ziet dat je het weer terug kan pakken en zelfs een diepere laag kan transformeren.

Na dit traject zul je de transformatie in jezelf merken maar ook in je omgeving. De struggle die jij ervaart vloeit weg en zal plaats maken voor een gevoel van gecentered zijn en ontspanningte ervaren in je leven.

 • meer ontspanning in het lichaam
 • minder snel uit het veld geslagen
 • beter slapen
 • meer plezier in je dagelijks leven In een periode van 3 maanden doorlopen we een programma gebaseerd op 6 levenscategorieen die jou helpen om in balans te komen. 

 

 

6 maanden traject

Wil je een grote sprong maken en een gehele trnansformatie van wat je doet, hoe je in het leven staat en een doorbraak maken op alle niveaus.

Voel je dat het genoeg is geweest dat er nu eindelijk een antwoord mag komen op wat jij wilt bereiken. Het is tijd voor een tranformatie die alleen maar gemaakt kan worden door naar binnen te keren, door bekrachtiging van binnenuit en door jezelf en je leven in eigen handen te nemen.

Tijd op de rol als leider over jou eigen leven op je te nemen en te weten dat jij de sleutel bent tot zelfbevrijding om dat te creeren wat jou visie voor jou leven is. Jij hebt alles in je om dit om te draaien, te transformeren, te helen en leven te creeren dat jij voor jezelf wens dit traject maak je een reis naar binnen die jou helpt om anders te kijken naar wat er in jou leven speelt.

Je krijgt de tools aangereikt, de support en begeleiden om te voelen wat er nodig is om daar te krijgen. Naast individuele begeleiding krijg je ondersteuning middels een online programma dat jou stap voor door die zaken neemt die jou brengen tot zelf leidershap. Je wordt uitgenodigd, uitgedaagd en commitment om dit traject helemaal te doorlopen en neer te zetten wat er nodig is.

Dit diepgaande traject tranformeer tjou en je leven. Na dit traject zul je versteld staan van je eigen capaciteiten en d de transformatie jezelf en je omgeving. 

In een periode van 6 maanden doorlopen we een programma gebaseerd op 12 levenscategorieen die jou helpen om jou leven vorm te geven en te implementeren.

 

3 maanden traject

doorbreek je blokkades
397
 • Verbind je met de kracht in jezelf
 • doorbreek je patronen en blokkades
 • creer balans en voel je geankerd in jezelf
 • voel je waarde en creer aantrekkingskracht

6 maanden traject

Je leven naar de next level
779
 • Claim je zelfleiderschap en creëer van binnenuit en ervaar je kracht
 • Laat je dromen tot leven komen
 • Transformeer en heel en laat alle blokkades los
 • Online meditatie programma om naar binnen te keren
 • Individuele life coaching sassies online of offline
 • Inzicht in de 12 levens categorieën
 • Inspiratie in je mailbox