Liefde begingt bij jezelf…

Alles begint met zelfliefde… Toch zijn er veel vrouwen die vaak bewust of onbewust tegen het volgende aanlopen:
*zichzelf niet goed genoeg vinden
*zichzelf niet mooi genoeg vinden
*denken dat indien ze dat of dat of dat bereikt hebben, dat ze dan zichzelf pas meer waard vinden

Dat kan anders! Want werkelijk niemand, maar dan ook niemand heeft er wat aan als jij niet van jezelf houdt.
Vanavond ga je aan de slag met Nouty en Ira met het thema zelfliefde. Waarom?
Omdat zelfliefde je gelukkiger maakt. Je aantrekkelijker maakt. Maakt dat je je veiliger voelt, in je eigen energie. Omdat je vanuit een staat van heelheid en compleetheid jezelf niet meer afhankelijk voelt van een ander.
Daarmee ook een last van de ander afhaalt om verplicht van jou te moeten houden. Omdat je vanuit een staat van zelfliefde in je zachtheid en tegelijkertijd kracht kunt blijven. Omdat je vanuit een staat van zelfliefde niet meer getriggerd wordt door een ander.

We gaan deze avond aan de slag met diverse zelfliefde meditaties, zelfliefde oefeningen, pijn transformeren en diverse inzichtsoefeningen. We gaan aan de slag met mindset en we leren je de kracht van affirmaties. Zodat je al snel na deze workshop kunt zeggen: ‘Everybody loves me!’ en dit gereflecteerd ziet in de wereld om je heen. Want mensen kunnen alleen van jou houden als jij echt van jezelf houdt.
We gaan elkaars grootsheid en schoonheid bekrachtigen, zodat je gaat voelen dat je er echt mag zijn. Een mooie investering in jezelf voor de rest van je leven en daarna…

Over Nouty
Nouty is vrouwen coach, yoga docente en massage-therapeut en heeft zich de tantra leer & body work eigen gemaakt op Koh Phangan in Thailand.

Over Ira
Ira is eigenaresse van Namasté Café en helemaal thuis in mindset, affirmaties en chakra’s.