Online Meditatie Programma

Voel jij dat het klaar is met geleefd worden en wil je meer leven. Voel je niet de kracht om nee te zegge? Of wil je gewoon meer rust ervaren, meer genieten en meer het stuur in handen hebben?

Dit online programma is speciaal ontworpen om meer vrijheid van binnenuit te creeren, je gevoel te volgen en zelf de teugels in handen te nemen.

Droom jij er ook van meer vrijheid te voelen, het voelen dat je je eigen leven leeft en niet wordt geleefd, dat je overzicht wil hebben en harmonie in alles wat je doet. Dat tijd aan jou zijde staat en dat je kan genieten van een balans van activiteit en ontspanning. Lekker in je vel zitten en blij zijn met jezelf en je leven. Maar je ligt ’s avond in je bed en je piekert wat er allemaal niet kan gebeuren en fout kan gaan.

Ben je continue moe en heb je geen energie, voel je je leeg en mist er een bepaalde magie in je leven? Wil je weer de magie in je leven wil je weer spelen, wil je weer openheid voelen en in verbinding zijn met anderen. Wil je weer dansen met het leven, spelen, lachen en opstaan met een gevoel van yes, ik ga ervoor. Het leven lacht je tegemoet en jij lacht het leven tegemoet.

Vind je het eng om echt voor jezelf te kiezen, denk je dan dat je egoïstisch bent en mensen je niet meer leuk vinden of zelf misschien wel de rug toe keren.

 Luister naar die stem in jou die blijft knagen dat er iets niet klopt. Je voelt dat er iets in je leeft dat naar buiten wil komen, een vonk, een sprankeling,  een drive die maar niet weg gaat.

Vrijheid is in jezelf aanwezig en dat is het grote geheim van het leven. Maar het lijkt wel of je er niet bij kunt, het lijkt wel of je je af gesneden voelt van die sprankeling en toch weet je dat die aanwezig is. Maar hoe kan deze sprankeling weer volledig aangaan en tot een vuur laten branden zodat er geen twijfel meer is, je je niet tegen laat houden door anderen maar juist in harmonie kunt zijn.

Maar hoe kom je daar, wat brengt je weer in contact met deze sprankeling en hoe kun je weer voelen dat het leven je toelacht. Hoe kun je creëren en hoe kun je weer jezelf zijn.

Meditaties en visualisaties zijn prachtige tools om inzicht te krijgen in jezelf en wat jou weer laat stralen. In dit programma wordt je mee genomen op reis, een reis naar binnen toe. Die jou de inzichten geeft om dat te transformeren en manifesteren waarbij jij in je kracht staat en je droom leeft.

Door dit te beleven komt de vrijheid naar je toe en ervaar je de stroom die jou ondersteund om vanuit je hart te leven.

Doorloop in 6 weken de volgende onderwerpen in jouw tempo, tijd en plaats.

Ondersteunende inspiratie in je mailbox en opdrachten laten het programma tot leven komen.

1

Jij kiest de tijd en de plaats.

In je eigen tijd, in je eigen ritme en op je eigen tempo.

1

Luisteren zo vaak je wilt.

De meditaties kun je zo vaak herhalen als je wilt.

1

Inspiratie in je mailbox.

Tips en tricks om je te inspireren en je intenties te bekrachtigen.

Testimonial:

De eerste video heel fijn heb het 6 dagen gedaan en net de tweede video afgespeeld. Ik lag heerlijk met mijn zoon op bed hij sliep. Hele fijne meditatie en leuk jou persoonlijke verhaal te horen. Vind tot nu toe alles ook “de weg naar vrijheid” heel relaxed. De e-mails die jij stuurd komen precies wanneer ik het juist even nodig heb!

 

Opnieuw uitvinden wat ik wil gaan doen en echt leren mediteren! Brengt rust en ruimte en ontspanning. Ben dus net klaar met de tweede video voel mij helemaal licht en luchtig 🙂

‘de weg naar vrijheid’

voor €47,-

Kies het gehele programma met of zonder online coaching sessie. Je ontvangt iedere week een module. Kies voor de extra coaching om nog grotere stappen te nemen op de weg naar vrijheid.