M ijn naam is Nouty Bouchahda met een grote fascinatie voor alle facetten van het leven blijf ik een onderzoeker, een reiziger en een genieter. Plekken die bezocht willen worden, de reis om de wereld, de reis naar binnen. Alles dat het universum aan het licht laat komen. De magie van ons bestaan, alles met elkaar verbonden, een geheel vormend. Onze energetische blauwdruk die een weerspiegeling is van onze kosmos en die maakt wie we zijn, unique en ieder op zijn eigen wijze, alles mag geleefd worden, alles mag ontplooien, alles mag groeien en bewegen.

Yoga, meditatie, lichaamswerk en mindfullness zijn mijn grote liefdes in het leven. Een ontdekkingstocht die voort blijft duren en het leven zijn kleur en

klank geeft aan de magie die soms ontastbaar is. Mijn passie en missie om met zoveel mogelijk mensen te delen dat zij unique zijn en dat er een wereld aan schoonheid in hen verborgen is. Een wereld waar vrede en rust de hoofdtoon voert. Ik deel dit met een ieder die op mijn pad komt en het wil ontvangen.

Liefde voor het leven voelen, liefde voor jezelf om deze te delen met elkaar met alles wat daarbij komt kijken.