Het gevoel dat jij niet en mooie sensuele vrouw bent, niet kunt genieten van je eigen sexualiteit…Heb jij het gevoel dat je de meest sensuele fase van je leven achter je hebt gelaten? Dat een man bepaald of je sensueel bent of niet? Laat me je meenemen naa het voeden van jouw sensualteit. 

Sensual Self, intimiteit begint bij jou; liefde voor je lichaam, voor wie je bent daar haal jij plezier uit, kracht en een onstopbare stroom van energie. In dit programma gaan we op weg naar een nog diepere verbinding met jou sensualiteit.

Doorbreek je blokkades, kijk je angsten aan, zie welke gedachten je nog tegen houden om vervolgens te expanderen en helemaal op te gaan in de energie die door jou heen wil stromen.

Een eerste stap is te kijken waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat, zodat jij je eigne groei kan volgen.

Je lichaam is er om van te genieten. Tijd te nemen en in te plannen voor jezelf maakt het dat je leven een nieuwe dimensie krijgt. Openheid en verbodenheid met wat er in jezelf leeft maakt het dat je vrijer kan stromen, meer zekr voelt van jezelf en hiermee letterlijk en figuurlijk in je vel zit.

Ervaar hoe jij op bent gebloeid in je eigen gevoel van sensualiteit. Hoe je bent gegroeid door jezelf sensuale zelf te kennen, door echt een te zijn met je sensualiteit. De tools hebt die je helpen als je het gevoel even kwijt bent…en meer.  Ontspanning in je sensualiteit, in je liefde voor je lichaam en jezelf.

Sensualiteit, Pure Zelfzorg…

Nog meer genieten van jezelf; in volle overtuiging van jou schoonheid, kracht, zachtheid, tederheid, kortom je sensualiteit. Wil je nog meer intimiteit creeren, nog meer in verbinding staan met de liefde voor jezelf. Het is tijd voor het voelen van vrijheid van binnenuit; je zelfverzekerd te voelen en alles los te laten wat jou bewust of onbewust niet meer dient.

WEKELIJKSE INSPIRATIE

 

Neem de tijd voor jezelf; iedere week aandacht en liefde voor jezelf, je lichaam, je geest en je spirit. Je kan jezelf echt geen groter cadeau doen dan onvoorwaardelijke zelfliefde en zelfzorg.

In 6 weken doorloop je het hele programma en ontvang je emails nieuwe inspiratie en oefeningen in je inbox.

Een nieuw gevoel van lief hebben van jezelf en je geliefde…

Breng die sprakel in jezelf naar boven, zonder twijfel kan ik zeggen ik zie hem in jou! Graag help ik de boventoon te laten voeren. Er is niets dat jou tegen kan houden, zelfs jij niet, hoe je eruit ziet niet, hoe je haar zit…het komt vanuit jou en dan gaat de rest mee.
Vuur en passie is in jou aanwezig en dat wil stromen… Geniet van wat jij als je geboorte recht hebt gekregen zodat het leven jou opvult met alles wat er door jou heen wil stromen. Ik ben er voor je!!

eur 97,-

6 weken vol me zelfliefde en sensualiteit, een volgende stap in jou ontwikkeling. Meld je aan om direct te starten.